شرکت کنندگان تازه‌ترین شب آواز ایرانی مشخص شدند
شرکت کنندگان تازه‌ترین شب آواز ایرانی مشخص شدند
منتشر شده در ۱۳۹۶/۵/۲۳
رقابت پنج گروه موسیقی در بیست و یکمین شب آواز ایرانی

بیست و یکمین شب‌ آواز ایرانی روز شنبه 28 مرداد ماه با حضور اساتید و هنرمندان عرصه آواز و موسیقی ایرانی ساعت 18 در تالار «سوره» حوزه هنری برگزار می‌شود.
به گزارش روابط عمومی مرکز موسیقی، در سری جدید شب آواز ایرانی در هر برنامه، همانند گذشته 6 گروه به اجرای برنامه خواهند پرداخت كه همچون گذشته یك گروه با عنوان میهمان ویژه از چهره‌های شناخته شده آواز و موسیقی اجرا دارند و پنج گروه جوان منتخب دیگر به شكل رقابتی به صحنه می‌روند و اجرای این گروه‌ها توسط هیئت داوران كه از اساتید صاحب‌نام عرصه موسیقی و آواز ایرانی‌اند ارزیابی می‌شود. در پایان هر برنامه نیز یك گروه به عنوان گروه برتر معرفی خواهد‌شد.
در بیست و یکمین شب‌آواز ایرانی حسین شاکری به همراه امین هراتی (نوازنده سنتور) یكی از گروه‌‌های شركت كننده در مراسم خواهند بود كه به اجرای آوازی در مایه ماهور با استفاده از اشعار سعدی می پردازند.
حسین شاکری متولد 1363(کاشمر) آموخته های آوازی خود را نزد استاد محمدرضا لطفی، علی جهاندار، رضا شاکری و حمیدرضا نور بخش ارتقا داده است. وی دارای 15 سال سابقه اجرای خصوصی و دانشگاهی را داشته است. هم‌چنین امین هراتی (نوازنده سنتور) ردیف‌های استاد صبا و بخشی از ردیف میرزا عبدالله را نزداستاد هاشم یزدانی فراگرفته است. وی گروه موسیقی اصیل ایرانی «نیایش» را در سال 1384 تشکیل داد و به سرپرستی،تنظیم و آهنگسازی برای این گروه مشغول شد. امین هراتی به همراه این گروه چندین کنسرت در شهرهای مختلف ایران اجرا کرده است.
از دیگر بخش‌های برنامه شب آواز ایرانی می‌توان به اجرای سینا سازگاری به همراه میثم صالح(نوازنده سه‌تار) اشاره كرد كه به اجرای آوازی در مایه دشتی با استفاده از اشعار سعدی می‌پردازد.
سینا سازگاری متولد 1372(شهر یزد) ردیف آوازی را نزد استاد محسن کرامتی آموخته و نواختن سه‌تار را نزد استاد علی طریقت فراگرفته است. اجرای کنسرت به همراه ارکستر داتا به سرپرستی امیرحسین طریقت، اجراهای دانشجویی به همراه گروه موسیقی کوچ در دانشگاه های تهران، شهید بهشتی، صنعتی شریف، علم و فرهنگ، طراحی و اجرای وکال برای تئاتر «کابوس ها و خون» به کارگردانی علی سجادی و آهنگسازی تئاتر «خورشید بانو» به کارگردانی علی سجادی از جمله فعالیت‌های هنری سینا سازگاری محسوب می شود. هم‌چنین میثم صالح (نوازنده سه‌تار) متولد 1361(نهاوند) نواختن سه‌تار و ردیف نوازی را نزد استاد حشمت الله عطایی آموخته و کمانچه نوازی را نزد محمدرضا ساکی فراگرفته است. ساخت موسیقی فیلم‌های «گرگها سطل و طناب ندارند» و مجموعه مستند «رادیو تاکسی» از مهم‌ترین فعالیت‌های هنری میثم صالح به‌شمار می آید.
یکی دیگر از اجراهای بیست و یکمین شب آواز ایرانی اختصاص دارد به اجرای علیرضا سعیدی به همراه تارنوازی محمد‌علی بنکدار که به اجرای آوازی در مایه افشاری با استفاده از شعرهای لعلی تبریزی می پردازند.
علیرضا سعیدی متولد 1370 (اصفهان) ردیف مکتب اصفهان را از اسدالله عسگری فراگرفت و ردیف استاد شجریان و تلفیق شعر و موسیقی را از مجتبی عسگری آموخت. وی دوره مرکب خوانی را نزد استاد منصور اعظمی کیا گذرانده است و هم اکنون نیز آموخته‌های خود را نزد محمد معتمدی تکمیل می کند. سعیدی اجراهای مختلفی را به همراه گروه «ساغر» در شهر اصفهان برگزار کرده است. هم‌چنین محمد‌علی بنکدار متولد 1365 (شهر اصفهان) تارنوازی را از آقایان سجاد عبادی، مجتبی شجاعی، حمید حسن‌پور، سعید مزدک و علی قمصری فراگرفته است. وی اجراهای انجمنی مختلفی را به همراه استاد سید رضا طباطبایی برگزار کرده است.
در این نشست ماهانه كه با هدف تجلیل از پیش‌كسوتان آواز ایرانی، كشف و معرفی چهره‌های جدید شكل گرفته است؛ هنرمندان دیگری نیز اجرا خواهند داشت كه علاقه مندان برای اطلاع از سایر بخش‌های برنامه می‌توانند‌ به اخبار تكمیلی در وب‌سایت مركز موسیقی حوزه هنری به نشانی www.musicenter.ir مراجعه كنند.
بیست و یکمین شب آواز ایرانی به همت مركز موسیقی و موسسه فرهنگی هنری سپهر سوره هنر شنبه 28 مرداد ماه ساعت 18 در تالار «سوره» حوزه هنری واقع در خیابان سمیه نرسیده به حافظ برگزار می‌شود. ورود برای عموم علاقه‌مندان آزاد است.
مولفین و انتشارات
تمامی نتایج پروفایل‌ها
رویدادها
تمامی نتایج رویدادها
در ویترین
تمامی نتایج ویترین